Румънеца и Енчев пеят на рождения ден на ОИЦ - Добрич

Областен информационен център – Добрич ще отпразнува своя пети рожден ден на 9 май от 17.30 часа на площад "Свобода".

Румънеца и Енчев пеят на рождения ден на ОИЦ - Добрич

Събитието ще отбележи и края на Национална кампания "Успешни ЗАЕДНО", изпълнявана от  всички 28 Областни информационни центрове в България. Час по-рано, в 16.30 часа, в бизнес залата на Община град Добрич екипът на центъра ще обобщи постигнатото по време на кампанията и ще обяви резултатите от провелия се конкурс за проект на фирма с европейско финансиране, събрал най-много харесвания на страницата на Областен информационен център – Добрич във фейсбук. Избраният проект ще бъде награден от кмета на Община град Добрич. На събитието ще бъдат поканени представители на фирмите, взели участие в кампанията, представители на общинска администрация, партньори, екип по проекта, местни медии и служители на ОИЦ – Добрич.



Местни изпълнители от СОУ "Св. Климент Охридски"- град Добрич, "Студио Сарандев", Арт център "Палитра" и други ще се погрижат за доброто настроение на присъстващите на площад "Свобода" в Добрич. Хепънингът ще завърши с изпълнения на Румънеца и Енчев, които са специално поканени гости за събитието.

ОИЦ – Добрич е част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създаден с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Добро управление", съфинансирана от Европейския съюз, чрез Европейския социален фонд.