Кино играта на Добрич Онлайн и Кино Икар - отговорите от миналата седмица и новите въпроси

При огромен интерес и много верни отговори премина поредната кино викторина на Добрич Онлайн и Кино Икар.

Кино играта на Добрич Онлайн и Кино Икар - отговорите от миналата седмица и новите въпроси

По два билета за кино тази седмица печелят Мира Иванова и Денис Феим. Техните имена бяха изтеглени в традиционната ни томбола.


 

Ето и какви са верните отговори на въпросите от миналата седмица:

1. Кой актьор, произнесал култовата реплика "I'll be back", се развежда след 25 години брак?
ОТГОВОР: Арнолд Шварценегер може да пожелае „Аста ла виста, бейби” на съпругата си. Г-жа Терминатор пък може да му отвърне с песента на руските рапъри БандЕрос: А добрый терминатор,
И вот вам губернатор новый готов. Такая вот народная любовь, А у меня любовь другая, И такой любви не доверяю я.

 

2. Кой е последният филм, в който участва Силвестър Сталоун?
ОТГОВОР: The Expendables (Непобедимите). Цялата плейада екшън герои на едно място - Рамбо, умиращият трудно, Терминатор, един от универсалните войници, Мири Рурк, Джет Ли и Леденият кечист са събрани на куп – и това, ако не е филм – мечта за всеки любител на екшъна, израстнал през 90-те години с видеокасати под наем. Лентата е режисирана от Сталоун, а ролята му във филма може би ще се окаже последната, тъй като той заяви, че вече минава само зад камерата.

 

3. Кой играе ролята на лейтенант Топър Харви в комедията Смотаняци?
Любимецът на Добрич Онлайн – Чарли Шийн. Лошото момче на Холивуд изгря с култовата пародия от началото на 90-те Смотаняци 1 и 2. Чакаме с нетърпение следващата роля на чичо Чарли. Защото появи ли се на екран, смехът е гарантиран.

 

 НОВИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ТАЗИ СЕДМИЦА:

 1. Традиционно филмите ни представят любовта като хармония в отношенията между двама. В кой филм на Уди Алън обаче героите на Хавиер Бардем, Пенелопе Крус и Скарлет Йохансон заживяват щастливо заедно за няколко седмици в Барселона и откриват щастието в тройката?


2. В кой съвременен български филм главните герои са четирима – две млади двойки, но актьорите, които ги изиграват са само двама – Ернестина Шинова и Деян Донков?


3. Кой играе ролята на Франк Дюкс – главният персонаж в Кървав спорт (1988), филм за най-трудния турнир по бойни изкуства в света?

 

 

Очакваме вашите отговори на имейл: info@dobrichonline.com или директно от тук


Желателно е вашето писмо да съдържа освен отговорите на трите въпроса, имената ви и телефон за контакт. Крайният срок за изпращане на отговорите е 29 май, неделя, включително.
Всички познали ще участват в жребия. Двама от отговорилите вярно ще спечелят по два билета за филм по избор в Кино Икар Добрич.