Последното домакинство се явява мачът на сезона за Добруджа

Каквото и да се случи до края, поздравявам момчетата за характера, който показаха през цялата пролет, похвали своите футболисти старши треньорът на Добруджа Радостин Димов. Всичко, което постигнаха се дължи единствено на много труд, отбеляза наставникът.

Последното домакинство се явява мачът на сезона за Добруджа

След 8 поредни мача без поражение дойде загубата от Верея, за която аз нося отговорност, заяви Радостин Димов. Имахме четирима играчи със здравословни проблеми и трима, висящи с картони за два мача и за мен беше важно да ги съхраним за мача със Спартак (Плевен), който е разковничето в първенството, обясни старши треньорът на Добруджа. Излязохме в Стара Загора с по-млади футболисти, които са играли по-малко, но не сме отписали мача - напротив, категоричен е Радо Димов.




Всички са в бойна готовност за домакинството на Спартак (Плевен), наказани няма, а с оглед важността на двубоя играчите със здравословни проблеми са готови да рискуват и имат желението да помогнат, обясни старши треньорът на жълто-зелените.

В събота, 21 май, от 18.00 часа Добруджа приема Спартак (Плевен) на стадион "Дружба" в Добрич в мач от 29 кръг на Б група. Входът за срещата е свободен. Добруджа е на 14-то място с 30 точки, на 2 зад Нефтохимик (Бургас) и на 4 зад предстоящия съперник. Тези три отбора ще водят битка в последните 2 кръга за едно или две спасителни места, което зависи от окончателното решение на БФС за броя на изпадащите във връзка с правото на Литекс 2 да остане в Б група, след изваждането на първия отбор от елита.

Призовавам добричлии да дойдат на стадиона и да бъдат 12-ият играч на нашия отбор, много разчитаме на феновете и им благодаря, че не ни изоставиха, а са с нас на всяко домакинство и гостуване, заяви старши треньорът на Добруджа Радостин Димов.

Ако спечелим оставащите два мача, имаме шанс да се спасим, въпреки че не зависим само от себе си, зависим и от други отбори, а резултатите в последните кръгове показват, че първенството не е на 100% феър плей, смята наставникът на жълто-зелените.

Каквото и да се случи, поздравявам момчетата за характера, който показаха през цялата пролет, всичко, което постигнаха, го постигнаха единствено с много труд, каза още Радостин Димов. Преди пролетта всички ни отписваха, но се намесихме в борбата и я докарахме до тези два мача в края, които могат да ни осигурят оставането, завърши треньорът на добричлии.