Колоездачен клуб Добрич–1905 връчи почетен плакет на Община Добрич

И тази година Добрич ще бъде етапен град в Обиколката на България.

Колоездачен клуб Добрич–1905 връчи почетен плакет на Община Добрич

Колоездачен клуб „Добрич – 1905” удостои Община Добрич с почетен плакет за цялостен принос в развитието на колоезденето. Плакетът бе връчен на Кмета на Добрич Детелина Николова. Община Добрич получава признанието за своята политика в подкрепа на колоездачния спорт в града и съдействие за организиране на всички колоездачни състезания от републиканския календар на Българския колоездачен съюз. За първи път от 40 години насам Община Добрич получи отличие от спортен клуб в града.

 

Треньорът Георги Друмев от Колоездачен клуб „Добрич – 1905” връчи и благодарствени писма на Надежда Петкова - зам. кмет на Добрич, Младен Матеев - общински съветник и председател на спортната комисия към местния парламент, Лиляна Събева - началник на кабинета на кмета и Румен Русев - секретар на Община Добрич.

 

През 2010 година Добрич доказа, че е отличен домакин и бе определен за най-добър етапен град в юбилейната 60-а Обиколка на България. Добрич влезе не само в българските медии, но и в световните. Освен това състезанието бе спечелено от Красимир Коев от Добрич.

 

Добрич ще бъде етапен град в колоездачната обиколка на България и тази година. На 14 септември петият етап на родния тур ще премине през нашия град.

 

От ляво на дясно: Детелина Николова, Георги Друмев, Надежда Петкова и Младен МатеевОт ляво на дясно: Детелина Николова, Георги Друмев, Надежда Петкова и Младен Матеев