Звезди пеят и играят футбол в последния ден на "Добрич мези"

Група Скандау, Играта, Спенс, Кристо и Нели Петкова ще пеят за добричлии от 20 до 22 часа тази вечер.

Звезди пеят и играят футбол в последния ден на "Добрич мези"

С богата кулинарна, музикална и спортна програма ще приключи фестивалът на балканската скара "Добрич Мези", чийто последен, четвърти ден е днес, неделя.



Началото отново е в 12.30 часа, следват турнирите на Бритос по белот и табла, съответно от 13.00 и 15.00.

По традиция програмата включва много игри, уроци по танци, концерт на изявени певци и танцови състави от Добрич.

Сред атракциите на деня е звездният футболен мач между 16 и 18 часа. Отбор в състав Пацо и Миро от Биг Брадър, Играта, Спенс, Кристо, Румънеца и Енчев и тимът на Община Добрич ще изиграят благотворителен мач в помощ на детското отделение на МБАЛ - Добрич.

Денят ще предложи и още футболни емоции на посетителите на фестивала. На голяма видеостена може да гледате 1/8-финалите от европейското първенство Германия - Словакия и Унгария - Белгия, които започват от 19.00 и 22.00 часа.

Едни от най-големите музикални звезди на България ще закрият фестивала. От 20 до 22 часа последователно на сцената ще излязат група Скандау, Играта, Спенс, Кристо и Нели Петкова.

Фестивалът на балканската скара "Добрич Мези" е организиран от Фондация "Румънеца и Енчев" и музикална компания "Селект Мюзик Медиа", съвместно с Община Добрич и се провежда в градски парк "Свети Георги", до скейт парка.