Шведските метъл легенди Katatonia ще забият в първия ден на Каварна Рок Фест

Katatonia ще свирят за първи път в България на крайморския рок фест на 15-ти юли.

Шведските метъл легенди Katatonia ще забият в първия ден на Каварна Рок Фест

Шведските дарк метъл легенди KATATONIA ще забият на сцената на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011 на 15-ти юни, а не на 17-ти, както първоначално бяха обявили организаторите от Loud Concerts и Община Каварна. Промяната на датата се дължи на разместване в тур разписанието на групата.


След разместването, програмата на крайморския фест придоби следния вид:
15 юли
Paradise Lost
Sonata Arctica
Katatonia
DreamShade

16 юли
Opeth
Tiamat

17 юли
Arch Enemy
Moonspell
Katatonia
Suicidal Angels

Скоро се очаква да бъдат обявени и останалите участници в КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011.

Традиционният рок фестивал, КАВАРНА РОК ФЕСТ, ще се проведе от 15-ти до 17-ти юли в Каварна. На КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011, в рамките на три дни ще гостуват някои от най-големите и обичани от феновете имена в съвременната екстремна рок и метъл сцена. Както организаторите от Loud Concerts и Община Каварна вече обявиха, сред групите, които ще забият на сцената на стадион Калиакра, са имена като SONATA ARCTICA, PARADISE LOST, OPETH, TIAMAT, MOONSPELL, ARCH ENEMY и други.


Билетите за КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011 са в продажба в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg, в магазините на Office 1 Superstore, TBI, Orange, Tехномаркет, Мултирама, Пикадили, Германос и др.

 

Цената на еднодневен билет за фестивала е 40 лв., a тридневният пропуск - 90 лв. Първоначално в продажба са билетите за трите дни на фестивала. КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011 продължава традицията и ще зарадва феновете с едни от най-добрите цени на билети за събитие от подобен род в България.

 

На място пропуските ще бъдат по 50 лв. за един ден и по 100 лв. за трите дни на фестивала.

 

Освен атракциите, съпътстващи фестивала като кран за бънджи скокове, фестивално радио и вълнуващите “signing sessions” с групите, КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011 ще предложи на феновете и специализирани щандове за официален мърчъндайз, оригинални дискове, плакати и метъл аксесоари.