Концерт на група "Епизод" в Добрич за 100-годишнината от рождението на Д. Списаревски

На 19 юли община гр. Добрич организира програма под надслов "100 години от рождението на капитан Димитър Списаревски", сподели днес д-р Емилия Баева - Зам.- кмет "Хуманитарни дейности" на провелата се кметска оперативка.

Концерт на група "Епизод" в Добрич за 100-годишнината от рождението на Д. Списаревски

Програмата ще започне от 10 часа пред храм "Св. Георги", където ще се извърши благодарствен молебен , след което до паметната плоча на капитан Д. Списаревски ще се проведе шествие с поднасяне на цветя.


От 11:00 до 14:00 часа и от 16:00 до 18:00 часа Регионална библиотека "Дора Габе" представя "Библиотека без стени" - памет за Списаревски, изложба на открито на документи свързани с живота и делото на Д. Списаревски.

От 17 часа между зала "Добротица" и стадион "Дружба" ще се проведе демонстративен мач с организатор детско - юношеската школа на ФК "Добруджа" във връзка с това, че Д. Списаревски е бил учасник във ФК "Левски".

На същия ден от 19 часа в Градски парк "Свети Георги" - пред музея, Община град Добрич кани всички жители и гости на града на концерт на рок група "Епизод".