Добрич Онлайн търси най-смешния виц за блондинките

Днешният ден в цял свят е празник на блондинките. Добрич Онлайн честити празника на всички наши руси читателки! Земята не би била толкова добро място за живеене без вас, мили руси дами! Добрич Онлайн твърдо вярва, че красотата ще спаси света, за това за нас днешният празник е много специален ден и ще го отбележим с атрактивана игра, в която може да спечелите клубната карта на Добрич Easy Club СARD.

Добрич Онлайн търси най-смешния виц за блондинките

sarn_kzlarn_byk_gsleri_300Във връзка с датата ви питаме вечния въпрос: "Блондика или брюнетка и защо?". Очакваме отговори както от мъжете, така и от нежната и по-красива половина на човечеството.


 

Напишете ни и най-смешния виц, който знаете, посветен на блондинките.

 

Очакваме вашите вицове на нашата стена във Фейсбук, на имейл: info@dobrichonline.com или директно от тук 

 

Най-забавният виц ще спечели много атрактивна награда -  клубната карта на Добри - Easy Club СARD. С нея ще ползвате до 20% отстъпка в магазини и заведения в нашия град. Обхваната е пълната гама от продукти и услуги – от автомивка, през бельо, фризьорски салон, зоо магазин, ветеринарни услуги, до козметични студия и фитнес. Сред фирмите, които предлагат намаления на притежателите на Easy Club СARD са дискотека Звезда, механа Герана, Джеронимо – бързо хранене, Веник, магазини за цветя Далия, пицария Гардения и много други.