Енерго-Про обнови електрически съоръжения по ул. „Христо Ботев“ в Балчик

ЕНЕРГО-ПРО Мрежи реконструира електроразпределителната мрежа по ул. Христо Ботев“ в град Балчик.

Енерго-Про обнови електрически съоръжения по ул. „Христо Ботев“  в Балчик

Техническите екипи на дружеството подмениха проводниците от стълбовете до сградите на улицата. За удобство на клиентите електромерните табла бяха изнесени на граница-та на собствеността. По този начин специалистите на дружеството ще могат да следят постоянно техническото състояние на уредите и регу-лярно да отчитат консумираната електроенергия на клиентите, без да е необходимо те да осигуряват достъп до своите имоти.



Проектът е част от инвестиционната програма на Енерго-Про Мрежи. С реконструкцията се гарантира качествено и надеждно електрозахранване на домакинствата и стопанските обекти в района. Значително намалява рискът от възникване на аварии по мрежата.

Част от електромерните табла по ул. „Христо Ботев” в Балчик са разпо-ложени в непосредствена близост до училище „Св. св. Кирил и Методий”.

През август Енерго-Про Мрежи предприе профилактика на всички тра-фопостове и електрически касети, които захранват учебните заведения в Североизточна България, за да се осигури нормално протичане на учеб-ния процес. Специалистите на дружеството инспектират съоръженията и ги обезопасяват при наличие на разбити и отворени при вандалски проя-ви врати и предпазни щитове.

Всеки гражданин, който забележи нередност по електрическите съоръ-жения в Североизточна България, може да подаде сигнал на денонощна-та телефонна линия на ЕНЕРГО-ПРО 0700 1 61 61 или на имейл service@energo-pro.bg. Екипите на компанията своевременно ще напра-вят проверка.