Катинка Вон Дайхман спечели „Изида Къп“

Катинка Вон Дайхман от Лихтенщайн спечели осмото издание на „Изида Къп“- Международния тенис турнир с награден фонд 25000$.

Катинка Вон Дайхман спечели „Изида Къп“

На централния корт в едноименния тенис комплекс, тя се наложи над Изабелла Шиникова с 6/0 6/3 и заслужено спечели турнира, 3919 $ от наградния фонд и 50 точки за световната ранглиста. 


Вчера Избелла с партньорката си Лина Гьорческа от Македония надиграха на финала по двойки в един изключително интересен и оспорван мач двойката от Германия и Норвегия: Лаура Шайдер/Мелани Сток с резултат 67(13) 6/2 10/6.

Статуетката за победителката, копие на красивата статуя, която краси Тенис Комплекс „Изида“, бе връчена от г-н Младен Матеев, управител на „Изида“ ООД. Шампионката сподели по време на официалното награждаване чудесните си впечатления от  турнира, благодари за прекрасните условия, които предлага тенис комплекса и за гостоприемство на домакините.

Дано догодина, да бъдем свидетели на деветото издание на този силен тенис турнир, организиран от Тенис Клуб „Изида“, с подкрепата на Община Добрич и Българската Федерация по Тенис.