Официалният интерактивен гид на Добрич стартира на празника на града

На празника на Добрич стартира официалният интерактивен гид на Добруджа - мобилното приложение iLoveDobrich. Участвайте в специалната томбола на iLoveDobrich, като свалите приложението на мобилния си телефон и въведете пин кода - 2509! Томболата приключва утре в 12 часа. Печелившите ще бъдат обявени на фейсбук страницата на приложението iLoveDobrich.

Официалният интерактивен гид на Добрич стартира на празника на града

iLoveDobrich предлага на гражданите и посетителите на града и областта неповторимо клиентско преживяване, атрактивни игри, оферти, разнообразни програми за лоялност.

iLoveDobrich e официалната интерактивна платформа на общините в Добричка област, предоставяща информация както за забележителностите на областта, така и за специалните предложения на местния бизнес. Платформата iLoveDobrich е част от международната инициатива iLove на английската технологична компания Horizon Software Solutions Ltd., ползваща най-модерните технологии и концепции в маркетинга и електронната търговия. Това иновативно решение обединява усилията на общините, фирмите, гражданите и туристите, с цел подобряване качеството на предлаганите услуги.



Мобилното приложение има информационен, бизнес и интерактивен елемент. iLoveDobrich предоставя информация за забележителностите, възможност за изготвяне на оферти за предстоящите събития, които се организират в областта и в съчетание с тези компоненти е интегриран игрови елемент, насочен както към гражданите, така и към туристите.

В първия етап са включени около 30 обекта. Избрани са туристически, архитектурни и културни забележителности. Обектите, които са част от проекта, ще имат обозначение под формата на информационни табели iLoveDobrich.

С приложението туристи и жителите на района могат да използват интерактивна карта, която да ги заведе до желаните забележителности или търговски обекти, чрез сканиране на QR кода да получат визуална информация за различни забележителности, бизнеси и продукти на своя мобилен телефон, на момента да проследят и осребрят техните оферти и събраните точки директно чрез използване на мобилния си телефон, да получават съобщения за спечелени награди и специални оферти, подбрани конкретно за тах, както и изгодни предложения тип "в последната минута", според района, в който се намират, така че да не пропуснат нито една добра сделка, да бъдат възнаградени, като получават точки за лоялност, в допълнение на отстъпките и атрактивните оферти, да си спестят усилията по съхранението и представянето на наличните ваучери или карти за отстъпка, тъй като всичко това е достъпно, чрез използването на техния смарт телефон и iLove приложението.

Фейсбук страницата на приложението може да разгледате (ТУК).