Анджелина Джоли е най-добре облечената знаменитост

Анджелина Джоли оглави класацията на списание "Ел" за най-добре облечени знаменитости благодарение на червената рокля, с която се появи на филмова премиера в Лос Анджелис.

Анджелина Джоли е най-добре облечената знаменитост
Равнис по роклите на Джоли обявиха модните асове. Холивудската красавица е номер едно в списъка на списание "Ел" за най-добре облечени знаменитости през миналата седмица.

Звездата обра овациите с червената рокля, с която се появи в Лос Анджелис. "Адски секси е", отсякоха фешън полицаите. С яркия и ослепителен модел актрисата закова мераците на мъжете, дошли за премиерата на филма "Дървото на живота", тазгодишния носител на "Златна палма". Главната роля в лентата е за Брад Пит.

Пред журналистите в Ел Ей неотразимата съблазнителка, която заедно с Пит има шест деца, заяви, че е очарована от шестгодишната си връзка с него.

"Много съм щастлива, че имам Брад до себе си. Той е истински джентълмен, но същевременно с това е и супер мъжкар. Невероятен баща и любовник. Кара ме да се чувствам по-женствена. Харесва ми, че мога да имам деца. Харесва ми да бъда обожавана, да бъда с Брад", сподели Анджелина.