Евродепутат от ГЕРБ направи дарение на добричко училище

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев посети училище "Димитър Талев" по повод традиционната "Седмица на четенето", която се провежда в училището.

Евродепутат от ГЕРБ направи дарение на добричко училище


Емил Радев се срещна с учители и ученици, отговори на въпроси, които вълнуваха учениците и даде интервю за училищната телевизия.


Евродепутатът от ГЕРБ разгледа няколко от класните стаи в училището и кабинета наречен "Стая на 5-те сетива", в който учениците със специален режим на обучение могат да разпуснат и релаксират, а останалите се учат да бъдат по-толерантни и разбиращи, като бъдат поставяни в ситуации, в които им липсват едно или две сетива . По този начин те успяват до някаква степен да разберат как се чувстват техните съученици с проблеми.



 Беше запознат  и с базата на училището и новите технологии на обучение в него, както и европейските проекти, по които работи.


Емил Радев се обърна към учениците с думите : "Стремете се да бъдете позитивни, стремете се да си помагате един на друг и да работите в колектив, стремете се да използвате всички ония възможности, които този прекрасен екип от учители ви дава, защото вашето бъдеще зависи от това, колко вие ще поемете като знания и способности и как ще се развивате самостоятелно след като завършите и какъв път в живота ще намерите."


Той прочете откъс от любимата си книга "Малкия принц" и дари 200 образователни книги и ръководства за учители, издадени от Европейския парламент.



Посещението беше по покана на директорката на училището Весела Панчева.






Купуването и продаването на гласове е престъпление