Горещи емоции и „Забранена любов” в плажния тенис в Албена

Звездата от телевизионния сериал „Забранена любов” Яна Кузова участва в първия турнир по плажен тенис в Албена, който се провежда в рамките на медийния фестивал.

Горещи емоции и „Забранена любов” в плажния тенис в Албена

С него започна веригата „Девин плажен тенис”, която това лято ще включва 10 турнира и ще обхване цялата страна, съобщи генералният секретар на БФ Тенис Георги Дончев. Той добави, че в програмата влизат и международни турнири, носещи точки за световната ранглиста.



Участниците в интересния спорт, който привлече вниманието на мнозина летовници, демонстрираха своите завидни умения и пред погледа на шефа на спорта в БТВ Красимир Минев. Сред зрителите бе и главният „виновник” за провеждането на Медиамикс 2011 Георги Кузмов.

 

При мъжете прекрасен мач на пясъка в Перлата на родното ни Черноморие направиха варненците Емил Бояджиев и Мирослав Ганев, надделяли над двойка от Русия. Срещите в Албена се провеждат при отличния условия и прекрасно време. В тях участват още британци, немци и холандци. Зрителите по бански стават свидетели и на множество горещи емоции и в юношеския турнир, в който се включиха топ ракети.