Кметът на община Каварна поздрави каратеките от клуб по бойни спортове „Калиакара“

Кметът на община Каварна Нина Ставрева тържествено отправи своят поздрав към каретеките Елена Янева, Женя Янева и техния треньор Ариф Арифов.

Кметът на община Каварна поздрави каратеките от клуб по бойни спортове „Калиакара“

Ставрева се обърна към тях с думите:“Изключително съм горда да Ви поздравя за поредния голям успех! С представянето си в австрийския град Щайр и със спечеления златен медал от 24-то Световно първенство по Шотокан Карате До, провело се в град Бургас, Вие накарахте Каварна да се гордее с Вас! Този успех е не само за Вас, като спортисти, но успех и за каварненския клуб по бойни спортове „Калиакра“, както и за българския спорт. С постиженията си доказахте високата си класа, като за пореден път затвърдихте мястото си сред елита на този атрактивен спорт. Позволете още веднъж да Ви поздравя за огромния успех за спечелената Световна титла и да Ви благодаря, че накарахте нашите сърца да затуптят още по-силно от гордост и вълнение! Бъдещето е пред всички нас и съм убедена, че и за напред ще ни дадете още много поводи за радостни мигове на национално самочувствие! „




Изненада към спортистите поднесоха и децата от ОДК-Каварна,като подариха първото издание на ученическия вестник „Голямо междучасие. Женя Янева и Елена Янева присъстват на определената за спорт страница на вестника. С удоволствие каварненските каратеки оставиха своя автограф на печатното издание.