В Тервел кипи работа по три проекта

След като в средата на месец май бяха открити строителните площадки на последния, трети проект по Програмата за развитие на селските райони, строителството на всички обекти стана факт. Интервенцията обхваща общо 19 улични участъка в Тервел, 5 спортни и детски площадки и улично осветление в Коларци, Кочмар и Нова Камена.

В Тервел кипи работа по три проекта

Към момента са изпълнени две детски площадки, една градинка, преасфалтирани са седем участъка от уличната мрежа. Предстои да бъдат започнати дейностите  по полагане на асфалт по още 4 улици  и една от спортните площадки – в центъра.

 

Работи се по пътните платна на 8 улици, както и по протоарните настилки на спортната площадка в кв.”Изгрев” и централния участък на ул.”Хан Аспарух”. Според линейния график на проекта до края на строителния сезон трябва да бъдат изпълнени още два участъка от тротоари по ул.’Хан Аспарух’ , както и тротоарите по ул.’Цар Калоян”.

 

През идната седмица ще започне работата по реконструкция на уличното осветление на седем участъка в Тервел, шест – в с.Коларци и на цялата мрежа в селата Кочмар и Нова Камена. Изпълнението на всички дейности ще приключи в края на октомври.