Вижте кои спечелиха билети за кино и отговорите в играта на Добрич Онлайн и Кино Икар

По два билета за филм по избор в Кино Икар тази седмица печелят Стефан Димитров и Пламен Чамурлийски. Техните имена днес бяха изтеглени в традиционната ни томбола, в която участват всички дали верни отговори на въпросите в кино викторината на Добрич Онлайн и Кино Клуб Икар - Добрич.

Вижте кои спечелиха билети за кино и отговорите в играта на Добрич Онлайн и Кино Икар
Ето и какви са верните отговори на въпросите от миналата седмица:

 

1. Коя актриса играе майката на Еминем във филма за рапъра "Осмата миля"?

ОТГОВОР: Ким Бейсинджър. Поредната запомняща се роля на актрисата. Кой ли младеж от края на 80-те и 90-те не си е мечтал да прекара с нея 9 седмици и половина.

 

2. В кой филм големият баскетболист Майкъл Джордан играе себе си и в отбор с Бъгс Бъни, Тасманийския дявол, Дафи Дък и останалите шантави рисунки побеждават на баскетбол лошите извънземни от Идиот-планина?

ОТГОВОР: Космически забивки (Space jam). Забавен филм за всички фенове на негово въздушно превъзходителство големия баскетболист на биковете Майкъл Джордан, както и за тези на Бъгс Бъни и компания. Остроумен, оригинален и приятен за гледане филм.

 

3. В кой филм Хю Грант е новият министър-председател на Англия, който се влюбва в своята асистентка?

ОТГОВОР: Наистина любов (Love actually). Кой друг ако не Хю Грант може да се превъплати перфектно в ролята на влюбен премиер. Сюжетът на филма вплита десетина любовни истории. Задължителен за гледане за всички романтици. Ако вярвате в любовта, но сте пропуснали тази страхотна комедия - изчакайте Коледа, по традиция тогава поне 5 български телевизии отново ще се сетят да го излъчат.

 

Очаквайте още днес регламента на следващата съвместна игра на Добрич Онлайн и Кино Клуб Икар - Добрич, чрез която отново ще раздадем билети за филм по ваш избор.