Крисия, Тереза и деца от Добрич - на една сцена в подкрепа на Алекс

Крисия, Тереза и деца от Добрич - на една сцена в подкрепа на Алекс
Благотворителен концерт "Да протегнем на Алекс ръка!" с участието на Крисия и Тереза ще се проведе на 10 декември от 17.30 часа в зала "Добрич" (органова зала).

Той е в подкрепа на 10-годишната Александра Маркова, която страда от детска церебрална парализа и епилепсия. В концерта ще участват и талантливи деца от Добрич - от спортен клуб "Алексия", арт-център "Палитра", СУ "Св. Климент Охридски" и студио за поп-рок певци "Сарандев" към общински младежки център "Захари Стоянов".


Предстои на Алекс да й бъде извършена фибротомия - безкръвна операция на сухожилията, през пролетта на следващата година в Сърбия, съобщи майката на Александра Стела Илиева. След тази операция детето ще има нужда от засилена рехабилитация, която вероятно също ще е в чужбина.


Цената на билета за концерта "Да протегнем на Алекс ръка!" е 6 лева. Билети се продават в магазин "Берьозка" (до "Стара къща"), в сладкарница "Шоколад" и в три детски магазина - по ул. "България 13" (срещу кино "Добрич"), по ул. "Славянска" 11 и по ул. "Даме Груев" 2А (зад пощата).


Благотворителният концерт ще се проведе с подкрепата на Община град Добрич, сватбена агенция "Жасмина", книжарница "Марина", магазин "Берьозка", сладкарница "Шоколад", детските магазини и медиите в Добрич.

Банкова сметка:

IBAN сметка: в лева BG29UNCR70001502098286, BG23UNCR70001519928740 в евро, BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк - клон Добрич, титуляр Александра Маркова


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+