Румънеца и Енчев затвориха най-горещия плаж на България за да снимат клип

Истинската любов, пред пари и кабриолети - ето какво избира Мариета, обръщайки гръб не само на Румънеца, но и на Енчев. Това се случва в новия клип на лятната песен на Румънеца и Енчев - „Слънцето и Ти", в която специално участие имат младите изпълнители на Select Music Media - N.A.S.O. от „Групата" и Мариета.

Румънеца и Енчев затвориха най-горещия плаж на България за да снимат клип

Клипът вече е готов и официалната му премиера ще бъде на 8-ми юни (сряда), когато ексклузивно ще може да го гледате в българския видео портал vbox7, а ден по-късно ще се завърти и по музикалните телевизии, съобщават от компанията.


Видеото беше заснето на Рапонги - най-луксозното място на Българското Черноморие и продължиха цяла седмица, което наложи да се затвори най-горещият плаж на България. Под високите палми и яркото слънце, рапърите се чувстваха наистина супер, а обилното количество сладолед, който играе важна роля на сценария, охлади обстановката, нажежена от красивите момичета наоколо.

 

"Не знам дали това е най-скъпият български клип, но със сигурност е най-слънчевият", каза по време на снимките Румънеца. „Ако искате лятото ви да е супер, вземете си CHAMP, намерете си хубаво момиче и си пуснете „Слънцето и Ти", добави Енчев.

 

По-малко от месец след старта на новото предаване „Супершоуто на Румънеца и Енчев", рапърите изненадват с нова песен и нов музикален стил, в който се съчетават автентични латиноамерикански мотиви и хип-хоп ритми, които ще завладеят лятото. Песента е дело на хитовия тандем Румънеца и Енчев и N.A.S.O., a песента е записана в SMM Studio.