Малки коледари бяха първите гости на общинския съвет на Игнажден

С изпълнения на коледни песни и празнични пожелания от децата от девета детска градина започна последното за годината заседание на Общински съвет - Добрич.

Малки коледари бяха първите гости на общинския съвет на Игнажден



За радост на децата гост на сесията бе и Дядо Коледа. Добрият белобрад старец, заедно с кмета Йордан Йорданов и председателя на Общинския съвет Иво Пенчев, раздадоха подаръци на всички момичета и момчета от девета детска градина.








След това всички общински съветници получиха книгата "170 живота, отдадени на здравето на добруджанци" от автора доц. д-р Ташо Ташев. Той е бивш председател на Общински съвет - Добрич, с 33-годишен стаж като общински съветник и 50-годишен стаж като лекар. Книгата излиза по повод 150 години МБАЛ -  Добрич. Болницата в нашия град е открита 12 години преди Освобождението, тя е четвъртата в България, построена с доброволния труд на добричлии. В книгата на доц. д-р Ташо Ташев са представени 170 лекари, работили в болницата в Добрич.

Преди да преминат към точките от дневния ред всички в залата запазиха минута мълчание в памет на жертвите в Хитрино и Берлин.