Мая Димитрова кани депутатите на ГЕРБ на разходка по центъра на Добрич, за да видят гарантираното от ГЕРБ

Вече не става въпрос за ремонт, а за фадрома, смята местният лидер на социалистическата партия.
На снимката: общинските съветници от БСП Боян Саркизов, Мая Димитрова и Светлин Колев

Мая Димитрова кани депутатите на ГЕРБ на разходка по центъра на Добрич, за да видят гарантираното от ГЕРБ

На пресконференция днес общинското ръководство на БСП - град Добрич коментира управлението на правителството на ГЕРБ през изминалите 2 години. Обещанията бяха много, но няма сфера, в която те да бяха изпълнени, смята председателят на БСП - Добрич Мая Димитрова. За пореден път се неглижира социалната политика, нищо не бе направено и по отношение на демографската катастрофа в България, свидетели сме на увеличаваща се бедност и увеличаващо се неравенство между хората, заяви тя. Според Мая Димитрова през тези 2 години избирателно и непрозрачно правителството е финансирало общините в страната.


Видимите резултати след ГЕРБ са видими и за всички добричлии, отбеляза председателят на БСП - Добрич, като посочи за пример закриването и разпродаването на "Тролейбусен транспорт", състоянието на центъра и парка след ремонтите им. Като общински съветник още през лятото поставих въпроса към общинска администрация за състоянието на плочите на центъра, който предизборно бе открит преди местния вот през 2011 година, заяви Мая Димитрова. Сега каня депутатите от ГЕРБ на разходка от офиса на тяхната партия до площад "Свобода", за да видят гарантираното от ГЕРБ и какво оставя ГЕРБ на нашия град, каза тя. Гаранцията на центъра скоро изтича, а състоянието на плочите е такова, че вече не става въпрос за ремонт, а за фадрома, смята Мая Димитрова. През следващата седмица общинските съветници на БСП - град Добрич ще сезират прокуратурата за този проблем.

Характерно за управление на ГЕРБ винаги е липсата на държавност, липсата на икономическа програма, липсата на визия за България, обобщи Мая Димитрова.