Базар „Мартеници 2017“ ще започне на 13 февруари

От 13 февруари до 3 март тази година на площад „Свобода", бул. „25 септември" - пешеходна зона, ул. „Христо Ботев“ и площад „“Стария орех“ ще се проведе традиционният базар за продажба на мартеници.

Базар „Мартеници 2017“ ще започне на 13 февруари

Търговската дейност по време на базара се осъществява по схеми на разполагане, утвърдени от главния архитект за всеки от горепосочените райони, върху места, всяко с площ 1,5 кв. м.



За местата в района на пл. „Свобода“ и бул. „25 септември“ – пешеходна зона, търговската дейност с мартеници се извършва от еднотипни нестационарни съоръжения за търговия на открито с унифициран дизайн.

Желаещите да участват следва да подадат заявление по образец в Центъра за услуги и информация на общината на работно място „Икономическо развитие" от 08.00 ч. на 6-ти  до 16.00 ч. на 7-ми февруари 2017 г. Заявлението се подава лично или от упълномощено лице, изрично за тази цел, с нотариална заверка на подпис.

Местата по схемата на базара се предоставят чрез теглене на жребий на 08.02.2017 г. от 11.00 ч. в Голяма заседателна зала на Община Добрич, на база подадените заявления за участие.

Със заповедта, регламента за провеждане на базара и чертежа на съоръженията желаещите могат да се запознаят на електронния сайт на Общината, а допълнителна информация може да се получи на място в ЦУИ или на телефон 058 600 395.