БАСФ стартира сезон 2017 с нови и атрактивни предложения

Стартираме сезон 2017 под мотото "Добив Плюс" с рентабилна растителна защита", заяви Ваня Горчева - мениджър на БАСФ за страната, отдел Растителна защита.

БАСФ стартира сезон 2017 с нови и атрактивни предложения

На традиционния технически семинар, който се проведе в к.к. Златни пясъци, специалистите от БАСФ представиха офертите на компанията към земеделците за предстоящия сезон. През 2017 година от компанията гарантират по-добри цени на ключови продукти.


Земеделците от Североизточна България присъстваха и на премиерата на Пулсар Плюс - новият хербицид на БАСФ за новата генетика Clearfield Plus хибриди.

За първи път от 20 години нов продукт се лансира на по-добра цена. Очаква се тя да е с 15% по-добра, сравнена със същата ефикасност на продукта Пулсар.

 


 "Три са основните неща които харектеризират Пулсар Плюс като нов продукт за растителна защита и специално за Clearfield Plus технологията в земеделието: На първо място: Той е разработен специално за новите Clearfield Plus хибриди. Втората основна роля на Пулсар Плюс и това с което той е нов, е  неговата нова формулация. И третото ново нещо са изключително гъвкавите дози на Пулсар Плюс - 120-200 мл/дка. " Това заяви Мария Неделчева - търговски мениджър на БАСФ за България.

Изключително атрактивни за земеделските производители са и промоционалните цени, и пакетни предложения за сезон 2017: