Валентин Ангелов е новият треньор на Добруджа

Валентин Ангелов е новият треньор на Добруджа
Новият старши треньор на мъжкия отбор на ФК Добруджа ще бъде Валентин Ангелов.

Той заменя на поста досегашния наставник Диян Божилов. Добруджа завърши на последното девето място в Източната Б група през изминалото първенство.

 

В мъжкия тим ще бъдат привлечени много футболисти от юношите старша възраст. Те още от деца са водени именно от Валентин Ангелов и той най-добре познава техните качества. Гръбнакът на мъжкия състав на Добруджа ще бъде изграден около сегашната юношеска формация, като ще се разчита и на опита на основните фигури от представителния тим. Очаква се Филип Флоров и Венци Желев, които помогнаха на юношите до 19 години за отличното им представяне, да се завърнат в мъжкия състав.

 

През този сезон Филип Филчев и компания, водени от Валентин Ангелов, постигнаха впечатляващи победи в Елитната юношеска група до 19 година над най-добрите футболни школи на България като Левски, Славия, Локомотив (София), Пирин, пловдивските Ботев и Локомотив и други.

 

На Валентин Анеглов и неговите момчета остава един последен мач в Елитната юношеска група - в неделя от 10.30 часа на стадион "Дружба" те приемат Пирин 2001 в търсене на победа, която да ги изпрати на 4 място в крайното класиране.


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+