Ангел Джамбазки: Йорданов е пламенен родолюбец, възторжен идеалист, с възрожденски дух

Ние нямаме началници в Анкара, Брюксел или Вашингтон, нашите началници са в Крушари, Тервел, Нови пазар, заяви заместник-председателят на ВМРО.

Ангел Джамбазки: Йорданов е пламенен родолюбец, възторжен идеалист, с възрожденски дух



В препълнената с родолюбиви граждани от цялата област конферентна зала на хотел "Добруджа" днес бе открита предизборната кампания на "Обединени патриоти" в осми добрички избирателен район. Представена бе листата на коалицията, съставена от ВМРО, АТАКА и НФСБ.

Водач е Йордан Йорданов - на 41 години, областен координатор на ВМРО за Добрич, четвърти пореден мандат общински съветник, помощник-директор на Хуманитарна гимназия "Св. св. Кирил и Методий", семеен, с две деца.

За мен е голяма чест и отговорност да водя листата на обединените патриоти в област Добрич, чест - защото всички в листата са достойни хора и отговорност пред всички избиратели и граждани, сподели Йордан Йорданов. Аз съм убеден, че не просто ще влезем в следващия парламент, а ще бъдем незаобиколим фактор в него, фактор, с който всички ще се съобразяват, заяви водачът на листата на патриотите. Това е така, защото сме заедно, а когато сме обединени сме силни, обединяват ни каузата България и българският национален интерес, добави Йордан Йорданов. Той очаква №17 в бюлетината да събере поне 17% на предстоящите парламентарни избори.

В листата на "Обединени патриоти" следват Валентина Марчева – общински председател на НФСБ в Каварна, Атанас Генчев Атанасов – областен координатор на АТАКА, Атанас Илиев Атанасов - общински лидер на ВМРО в Балчик, първата политическа сила на последните местни избори в общината, Валентин Вълчанов – представител на НФСБ – Добрич и Георги Йорданов - заместник-председател на АТАКА в Каварна.

Всеки един в тази листа ще бъде достоен народен представител, заяви Ангел Джамбазки - най-активният български представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО. Той отбеляза, че познава от 20 години Йордан Йорданов като пламенен родолюбец и възторжен идеалист. Йорданов ще работи в парламента с душа и сърце, с вяра и воля, с възрожденски плам, заяви Ангел Джамбазки и добави, че в политиката има малко такива хора като водача на листата в Добрич. Ще бъдете горди, че той е вашият представител в Народното събрание, убеден е заместник-председателят на ВМРО.

Ние имаме кауза и тази кауза се казва България, заяви Ангел Джамбазки. Той обясни какви са основните приоритите на обединените патриоти. На първо място постави проблема с унизително ниските пенсии и доходи. Борбата с етническата битова престъпност в малките населени места ще бъде важна задача пред патриотите. Приоритет ще бъдат още образованието, сигурността, демографската криза.

Нашите ценности са родолюбие, семейство, уважение към родителите, образование, българските корени, традиции и обичаи, бит и култура, заяви Ангел Джамбазки.

Питат ни с кого ще работим след изборите - няма да говорим само и единствено с етническите антибългарски партии, с тях трябва да говори прокурорът, съдията, надзирателят, обясни евродепутатът.

Обединени вече можем да сме първи или втори на избори и това е напълно реално, смята Ангел Джамбазки.


Купуването и продаването на гласове е престъпление