БСП откри кампанията в Добрич с очакване за победа

Коалиция "БСП за България" откри предизборната си кампания в Добрич заедно със стотици членове и симпатизанти, изпълнили залата на НТС.

БСП откри кампанията в Добрич с очакване за победа

Водач на листата на БСП в осми добрички избирателен район е Красимир Янков. Той е на 42 години, депутат в 42-ото и 43-ото Народно събрание.



На 26-ти ще направим първата крачка за промяна на България, заяви Красимир Янков. Целта на тези избори е победа и то с много, обяви водачът на листата. Убеден съм, че Борисов повече няма да управлява нашите съдби, категоричен е Красимир Янков. Негови приоритети ще бъдат нова социална политика и развитието на туризма в областта. Трябва да излезем от кризата в здравеопазването, образованието, пазара на труда и имаме ясна концепция във всички тези сфери, заяви Красимир Янков. Няма да отстъпим от нито един поет от партията ангажимент, обеща той. Един от тези ангажименти е отмяната на санкциите срещу Русия.

Листата на БСП е балансирана като възраст и компетентност, съчетава опита на кадрите с енергия, мотивация и желание за по-добро бъдеще, сподели Красимир Янков.

Втори е Николай Колев - общински съветник в Балчик и общински председател на БСП - Балчик. Аз искам моите деца да живеят и учат в България - затова съм кандидат от листата на Българската социалистическа партия, заяви Николай Колев. С бюлетина номер 10 ще уцелим десятката, с която ще започне промяната в България, добави той.

Бяха представени и следващите в листата кандидати - Даниел Йорданов, Мая Димитрова, Светлин Колев, Михаил Михайлов, Здравко Здравков, Дариела Вълканкина, Боян Саркизов, д-р Желка Керанова.


Предстоят избори, от които зависи съдбата на всеки един от нас и на България, заяви Мая Димитрова - областен и общински председател на БСП в Добрич. Поискахме промяна и показахме на президентските избори, че можем да я постигнем, отбеляза тя. Нека и на 27-ми се поздравим с победа, добави Мая Димитрова.


Откриването на кампанията на БСП в Добрич започна с изпълнение на химна на България и приключи с "Моя страна, моя България".


Купуването и продаването на гласове е престъпление