Женски инстинкт. Адриана Карембьо: Борисов е много чаровен мъж

Бойко Борисов е много чаровен мъж, сподели световният модел Адриана Карембьо след среща с българския премиер, който има рожден ден днес. Тя не пожела да издаде какво все пак му е подарила за празника. Борисов пуснал бели гълъби от прозореца на кабинета си заедно с няколко деца.

Женски инстинкт. Адриана Карембьо: Борисов е много чаровен мъж
Световният модел, преквалифицирала се в бизнес дама - Адриана Карембьо, поздрави премиера Бойко Борисов за рождения му ден.

Красавицата с най-дългите крака отиде при българския министър-председател, за да му пожелае успех и щастие.

"Не бях сама на тази среща, имаше и други хора, които го поздравиха за рождения ден", презастрахова се красавицата, която събира погледите на всички, покрай които мине.Тя беше силно впечатлена от българския премиер. "Той е в пълна форма, видимо се интерусва от историята и държи достойнствата на България да бъдат признати, имам чувството, че той е човек, който иска да направи много за страната си", сподели фината дама.

Манекенката и половинка на бившия френски национал Кристиян Карембьо разказа, че няколко дечица са подарили на Бойко Борисов бял гълъб и след това заедно с него са го пуснали от тересата на премиерския кабинет в чест на високопоставения рожденик.

Адриана Карембьо не пожела да издаде какъв подарък е донесла за нашия премиер, но със сигурност е изгряла като слънце в премиерския кабинет, пред който не секват опашките на хора с проблеми, а днес - вероятно и с подаръци за рожденика.

Преди да навести българския премиер мадам Карембьо бе почетен гост на церемонията по учредяването на Камара на минералните води и подчерта, че нейното създаване е добра идея.