Победителите във фотоконкурса "Лятото вече е тук"

Днес бяха определени победителите във фотоконкурса на Добрич Онлайн "Лятото вече е тук".

Победителите във фотоконкурса "Лятото вече е тук"

Из между многото изпратени ни през изминалата седмица снимки, нашият екип имаше нелеката задача да отличи и награди трите най-яки летни снимки.


 

Снимката горе, на малката Милана Велика Живкова Обрешкова, която се усмихва на първите летни дни, получава клубната карта на Добрич - Easy Club СARD. С нея ще ползва до 20% отстъпка в над 70 търговски обекта в Добрич - магазини и заведения.

 

Двама наши читатели получават по два билета за филм по избор в Кино Клуб Икар - Добрич. Наградени са Недялко Стоянов и Мая Георгиева.

 

beerdobrichonline_600Бира, море и Добрич Онлайн - идеалната комбинация за лятото (снимка на Недялко Стоянов) 

 

Скокове в морето, уловени от Мая ГеоргиеваСкокове в морето, уловени от обектива на Мая Георгиева 

 

Макар и да не достигнаха до призовата тройка и наградите, още две снимки получават нашето поощрение и привилегията да бъдат публикувани в Добрич Онлайн. Следващата снимка (куче и бира) отново ни е изпратена от Мая Георгиева:

 

7730_129392529937_514449937_2252721_4438352_n_600

 

 

Призът "Най-Добрич Онлайн снимка" присъждаме на следващата снимка. Не можахме да не отличим старанието и оригиналността на фотоса долу. Идеята на снимката е отлична и ако вместо кукли бяха позирали истински жени, то безспорно това щеше да е големият победител в играта.