Цветан Цветанов: ГЕРБ дава реалните решения за България

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещнa днес с членове и симпатизанти на ГЕРБ в град Балчик. Той беше придружаван от водача на листата на ГЕРБ - Добрич Пламен Манушев и общинския ръководител на ГЕРБ в Добрич Живко Мартинов.

Цветан Цветанов: ГЕРБ дава реалните решения за България

Пламен Манушев представи акцентите в предизборната програма на ПП ГЕРБ. 


За нашия регион земеделието е изключително важно направление, заяви той. Обръщаме се към дребните производители, към животновъдите и целта е да не изнасяме зърното по света, а да се преработва на наша земя и да се изнасят готови продукти. Ангажираме се да оправим и инфраструктурата - магистрала Хемус", защото без пътища няма инвестиции, няма предприятия. 

Манушев заяви още, че oсновен приоритет в програмата е образованието. Той представи промените в здравната и реформите в правосъдна системи. Заяви, че развитието на туризма също е приоритет за ПП ГЕРБ. 

Живко Мартинов представи изпълненото в региона последните 2 години и приоритетите на Балчик.Това са укрепване на свлачището между Албена и Кранево и пътя Албена - Балчик, да се изградят изкуствени буни за да се обосяват естествени пясъчни ивици, рехабилитация на пътя Албена - Добрич, разширение и модернизиране на пречиствателната станция и други.


 

"ПП ГЕРБ дава реалните решения за България", заяви Цветан Цветанов. "Искаме да увеличим двойно заплатите на учителите, това са реалистични неща, които могат да се случат на база увеличаване на брутния вътрешен продукт на страната и разпределението, което се прави към съответните сектори и политики е 91 млрд.лв, това което предвиждаме да направим при запазване на икономическия ръст от 2016 година е БВП да достигне 120 млрд.лв, което ще даде възможност за достигане на работна заплата от 650 лв. и средна заплата 1500 лв. Това са реалистични неща, които могат да бъдат изпълнени в един управленски мандат. Това ще даде и достойните пенсии, които обаче ние трябва да заработим", каза още той.

"Ние искаме да правим политики, икономика, да създаваме нови работни места", заяви Цветанов и допълни, че за Добрич основен поминък освен земеделието е и туризмът, който за 2016 година бележи най-високи нива на развитие.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.