Светльо Витков: "РБ - Глас народен" ще бъде голямата изненада на тези избори

В национален мащаб ще вземем над 5%, а в Добрич ще имаме един депутат, прогнозира Ангел Ангелов - кандидат за народен представител. Своята подкрепа за листата в областта днес изрази Светльо Витков.

Светльо Витков: "РБ - Глас народен" ще бъде голямата изненада на тези избори



Ден преди края на предизборната кампания националният председател на "Глас народен" Светослав Витков посети Добрич по покана на местния лидер на партията Ангел Ангелов.


Светльо Витков се срещна и разговаря с кандидатите от листата на "Реформаторски блок - Глас народен" за нашата област, с членове и симпатизанти на двете партии, с граждани.


"Реформаторски блок - Глас народен" несъмнено ще бъде голямата изненада на тези избори, уверен е Светльо Витков. Коалицията е единствената алтернатива вдясно, надявам се хората да се събудят за този факт и да гласуват за нас, за да избегнем ляво управление на България, заяви той. Негови основни приоритети като лидер на "Глас народен" за следващия мандат на Народното събрание ще бъдат изготвянето на закон за гражданския фалит на физическите лица, законово регламентиране на гражданските арести като мярка срещу битовата престъпност, квота от 45% българска музика в националното радио, намаляване на ДДС, повече средства в образованието - директно в него, а не в НПО-тата.


Като народен представител основен приоритет за мен ще бъде образованието, заяви Ангел Ангелов - кандидатът на "Глас народен" в листата на коалицията за Добрич, който по професия е учител. Можете да подкрепите кандидатурата му с номер 21 в бюлетината и преференция 2. Ангел Ангелов припомни, че наука, образование и култура са водещи в програмата на "Глас народен". Като основни проблеми за Добрич и Добруджа, които спешно трябва да се решат, той посочи високата безработица и лошата пътна инфраструктура. Очакваме изборния ден с нетърпение, сподели вторият в листата на "РБ - Глас народен". В национален мащаб не просто ще минем 4-процентната бариера, а ще сме над 5%, като едно депутатско място ще бъде от избирателен район - Добрич, прогнозира Ангел Ангелов.


Купуването и продаването на гласове е престъпление