12 юноши преминават при мъжете на Добруджа

Сплав от опит и младост ще бъде отборът на Добруджа през следващото първенство. Тимът ще разчита на 12 юноши, също толкова футболисти ще останат и от мъжкия състав.

12 юноши преминават при мъжете на Добруджа

Новият старши треньор на Добруджа Валентин Ангелов съобщи, че ще разчита на 12 футболисти от юношите старша възраст, които изиграха един много силен сезон и заеха шесто място в Елитната група до 19 години. Наставникът ще обяви до дни имената на тези състезатели, както и на оставащите от мъжката формация на жълто-зелените.

 

Ангелов потвърди обаче три имена, които със сигурност отново ще играят при мъжете - Филип Флоров, Венци Желев и вратарят Николай Радомиров. Тримата за последно помагаха на юношеската формация на Добруджа.

 

Целта ни е обиграване на отбора, сподели Валентин Ангелов. За конкретно класиране е трудно да се даде прогноза в момента, защото не знаем след новите откази на отбори дали Б група няма да е една или остават две, допълни той. 

 

Сигурно е обаче, че във всеки един мач ще търсим победата, категоричен е новият треньор на Добруджа. Така както през изминалия сезон излизахме смело за победа дори и срещу грандовете в Елитната юношеска група, така и сега при мъжете отборът ще има манталитета да играе на ниво срещу всеки съперник, както у дома, така и като гост, заяви Валентин Ангелов.