Ангел Ангелов: В деня на изборите не трябва да ходим за гъби, а да гласуваме

Ангел Ангелов: В деня на изборите не трябва да ходим за гъби, а да гласуваме
С тези думи местният председател на "Глас народен" коментира избирателната активност в областта. Като гласуваме, сами определяме живота си за в бъдеще, отбеляза Ангел Ангелов. България все пак е демократична страна, а основната ценност на демокрацията е, че имаме право на избор, но за съжаление не се възползваме от него, заяви той.

Общинският председател на "Глас народен" за град Добрич Ангел Ангелов бе втори в коалиционната листа с реформаторите на изминалите парламентарни избори.


Определено не съм доволен от изборния резултат, за съжаление 300 000 дясномислещи българи останаха без представителство в парламента, разединението вдясно доведе до този резултат в страната и областта, заяви той.


Ангел Ангелов смята, че решението за общо участие на изборите с Реформаторски блок е било правилно. Той е бил от първите гласували за коалицията на събранието на "Глас народен" в София. Партньорството ни с Реформаторския блок ще продължи със сигурност поне на местно ниво, сподели Ангел Ангелов.


От "Глас народен" - Добрич подготвят много инициативи. Ние не сме партия, която само се явява на избори, а постоянно работим за града и региона, отбеляза местният председател.


Основна цел на партията сега е изграждане на структури и в останалите общини в нашата област. Всеки желаещ да стане член на "Глас народен" може да подаде заявление чрез сайта на партията и официалната й фейсбук страница. Там можете да намерите и координати за връзка с общинския председател за Добрич Ангел Ангелов.


Той очаква следващото правителство, най-вероятно на ГЕРБ и патриотите с подкрепата на Воля, да не довърши мандата. Ангел Ангелов прогнозира, че отново ще има предсрочни парламентарни избори - в началото на 2019 година, веднага след председателството на България на ЕС.


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+