Кметът на Генерал Тошево награди трима здравни работници

По повод 7 април – международния ден на здравния работник, кметът на Община Генерал Тошево Валентин Димитров награди днес трима здравни работници от общината - Марияна Тодорова и Румяна Казакова, които са медицински фелдшери в ЦСПМ и Гинка Костадинова - медицинска сестра в "Медицински център – 1" - Генерал Тошево. Всяка от тях получи от кмета парична награда, дърворезба, цвете и грамота.

Кметът на Генерал Тошево награди трима здравни работници

В поздрава на кмета на Община Генерал Тошево по случай 7 април до всички здравни работници на територията на общината се посочва:

Уважаеми лекари,

Уважаеми медицински сестри и здравни работници,

Приемете моите най-искрени поздравления по повод 7 април – професионалния празник на здравните работници!

Ежедневно човек разбира, че здравето е най-ценното богатство, а вие, заетите в сферата на здравеопазването, сте хората, които го запазват, борят се за неговата цялост. Вашият нелек труд в името на пациентите заслужава дълбоко признание и уважение, защото грижата за здравето е предпоставка за качествен живот, за просперитета на цялото ни общество.

И именно защото здравето е най-важно, пожелавам здраве на вас и вашите семейства! Вярвам, че в бъдеще ви очакват професионални успехи и признание, благодарение на отдадената ви работа за здравето на жителите на община Генерал Тошево.

Продължавайте с професионализъм и съпричастност да лекувате болката на всеки, потърсил помощ.

Честит празник!