Галин и таланти от Добрич - с концерт в подкрепа на Дани

Благотворителен концерт "Живот и усмивка за Дани!" ще се състои на 29 април от 18.30 часа в зала "Добрич", органова зала. Инициативата е в подкрепа на Йорданка Атанасова Петкова от Добрич.

Галин и таланти от Добрич - с концерт в подкрепа на Дани

Концертът ще е със специалното участие на фолк звездата Галин и с деца-таланти от Добрич - от спортен клуб "Алексия", арт-център "Палитра", СУ "Свети Климент Охридски", студио за поп-рок певци "Сарандев", както и Александър Танев от Балчик. Входът е 6 лева, като всички набрани средства ще бъдат преведени по сметката на Дани. Покани могат да бъдат закупени от сладкарница "Шоколад", магазин "Берьозка", магазин "Магия" на ул. "Христо Ботев" 87, базата на СК "Алексия" и непосредствено преди концерта.



Йорданка Петкова е на 40 години, майка на две прекрасни дъщери. През май миналата година й е направена операция - злокачествен карцином на млечната жлеза. След извършените химиотерапия и лъчетерапия през март тази година заболяването се завръща. Дани, както я наричат приятелите й, получава покана за прегледи и изследвания от две болници в чужбина - в Турция и Испания, които посещава. В момента тя очаква оферти с необходимата сума за лечение, която по първоначални данни ще е непосилна за семейството й. В тази връзка в Добрич стартира кампания "Живот и усмивка за Дани!", която само за по-малко от месец вече е подкрепена от хиляди добричлии.