Кирил Костов ще е водач на листата за съветници на РЗС

Целта ни е да разбутаме добричкото политическо блато, в чиито мътни води от години пребиват добре охранени алигатори и правят каквото си искат в Добрич. Това заяви кандидатът за кмет на РЗС Кирил Костов.

Кирил Костов ще е водач на листата за съветници на РЗС

Областният лидер на РЗС Кирил Костов освен кандидат за кмет на Добрич, ще бъде и водач на листата за общински съветници на предстоящите местни избори. Останалите имена в листата ще бъдат определени до 10-15 юли.


 

РЗС ще издигне свои кандидати за кмет и общински съветници и във всички останали общини в Област Добрич. Техните имена ще станат ясни до края на юли.

 

2 700 добричлии гласуваха за РЗС на парламентарните избори през 2009 година, конюнктурата от тогава обаче е много променена и с наближаването на вота тази есен лавинообразно ще се увеличи негатвиното отношение към ГЕРБ, коментира очакванията си Кирил Костов. Той прогнозира, че РЗС ще има доста представителна група общински съветници в следващия местен парламент на Добрич.

 

Категорично се борим и за кметското място в Добрич, заяви кандидатът на РЗС. Приоритетите в работата ми ще са прозрачност в управлението на града,  развитие на бизнеса, земеделието и туризма, допълни Костов. Според него е крайно време Добрич да си избере за кмет добричлия. Кметът и председателят на общинския съвет трябва да са израсли и живяли в Добрич, е мнението на местния координатор на РЗС.

 

На конгреса на партията, проведен в неделя в София, Кирил Костов е бил избран за член на Управителния съвет на РЗС.

 

Кирил Костов е роден в град Добрич през 1966 година. Завършва математическа гимназия в нашия град, а висшето си образование във Военното училище във Велико Търново. От 1988 г. до 2006 г. работи в системата на МВР. След 2006 г. започва  собствен бизнес. Съпругата му е директор на училище, а дъщеря му е трети курс студент по право.