На абордаж: Карибски пирати превземат добричкото кино

Четвъртата част на култовата приключенска сага "Карибски пирати" ще могат да гледат добричлии от петък, 24 юни.

На абордаж: Карибски пирати превземат добричкото кино

"Карибски пирати: В непознати води" отново разказва за приключенията на Джак Спароу и неговия екипаж от колоритни образи. При една неочаквана среща, Джак се сблъсква с Анджелика (Пенелопе Крус) – жена от миналото му, която без да губи време го убеждава да тръгне с нея, а целта на пътуването е една – да се стигне до истинския Извор на младостта.


 

Четвъртата част на "Карибски пирати" отново залага на успешната комбинация от блестящ актьорски състав, завладяващи приключения, много хумор, динамика и красиви гледки. Лентата дори надминава досегашните серии и през последните седмици тотално доминира в фоксофис класациите както у нас, така и по света.

 

От този петък може да гледате филма в Кино Клуб Икар - Добрич. Прожекциите на "Карибски пирати: В непознати води" в периода 24 - 30 юни ще бъдат от 14.00, 16.15, 18.30 и 20.45 часа.

 

Припомняме ви, че в играта на Добрич Онлайн и Кино Икар всяка седмица двама от вас печелят по два билета за филм по избор.

  

НОВИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ТАЗИ СЕДМИЦА:

1. Коя актриса играе ролята на правния асистент Ерин Брокович в едноименния филм?

2. Кой играе капитан Джак Спароу в поредицата Карибски пирати?

3. Коя американска тийн комедия превръща актрисата Шанън Елизабет в известен по цял свят секс символ с ролята й на чехкинята Надя, чието гостуване на съученик е гладано онлайн от цялото училище?

 

 

Очакваме вашите отговори на имейл: info@dobrichonline.com или директно от тук

 

Желателно е вашето писмо да съдържа освен отговорите на трите въпроса, имената ви и телефон за контакт. Крайният срок за изпращане на отговорите е 26 юни, неделя, включително.

 

Двама от отговорилите вярно след жребий в понеделник ще спечелят по два билета за филм по избор в Кино Икар Добрич.