Добруджа и Септември (Тервел) играят в събота в Добрич

7 са новите попълнения на жълто-зелените.

Добруджа и Септември (Тервел) играят в събота в Добрич

Добруджа приема Септември (Тервел) в контрола на стадион "Дружба" в Добрич утре, събота, от 18.00 часа. Това ще бъде последна проверка и за двата отбора преди старта на сезона.



През летния подготвителен период Добруджа вече изигра 4 мача, като записа 3 победи и 1 равенство. Сега жълто-зелените за втори ще играят контрола със Септември, като първата в Тервел бе спечелена от отбора на Добрич с 5:0.

Старши треньорът на Добруджа Диян Божилов вече е определил състава, на който ще разчита за атака на първото място. 7 са новите попъления. В отбора се завръщат вратарят Димитър Илиев и нападателят Кристиян Петков. Жълто-зеления екип ще носят двама 20-годишни офанзивни играчи, които са юноши на Левски - Велимир Попчев и Лионел Матадос, играл за Калиакра през миналия сезон. Други нови попълнения в отбора на Добрич са вътрешният халф Георги Колев и защитникът Ахмед Адемов. Към Добруджа се присъедини и нападателят Румен Николов. Той е на 27 години, играл е за Черно море, Нефтохимик, Черноморец (Балчик), в Германия и Испания. Възстановява се от контузия и ще бъде готов за игра след третия кръг.