Добруджа приема Локо Русе в събота

Двама нападатели на жълто-зелените ще пропуснат мача.

Добруджа приема Локо Русе в събота

В мач от втория кръг на трета Североизточна група Добруджа прима Локомотив (Русе) в събота, 19 август, от 18.00 часа на стадион "Дружба" в Добрич. Входът за зрители е свободен.


За жълто-зелените мачът ще е първият официален за сезона, след като домакинството на Доростол от първия кръг бе отложено по молба на отбора от Силистра. Локомотив пък започна кампанията с победа с 3:1 над Спартак във Варна.

Съперникът е един от добрите отбори в групата, смята старши треньорът на Добруджа Диян Божилов, който е наблюдавал успеха на русенци в първия кръг. Нашата цел обаче е победа - както в този мач, така и в следващите - като домакини и като гости, заяви наставникът. Готови сме за старта на сезона и излизаме да спечелим, заяви Диян Божилов.

Две от новите попълнения на Добруджа ще пропуснат мача. Все още не е пристигнала жълтата карта на Кристиян Петков, който за последно игра в Гърция. Бившият нападател на Черно море Румен Николов вече тренира с отбора, но все още не готов да бъде включен в групата, след контузията. Възстановяването му върви добре и се очаква до 2 седмици той да запише официален дебют с жълто-зеления екип. Други кадрови проблеми в отбора няма и всички футболисти се готвят пълноценно за първия мач за новия шампионат.