28 места в Дирекция Бюро по труда - Добрич по програма Старт на кариерата

До 9 октомври в бюрата по труда се приемат документи на младежи с висше образование за участие в програма "Старт на кариерата".

28 места в Дирекция Бюро по труда - Добрич по програма Старт на кариерата

Стартира процедурата за кандидатстване за работни места в публичната администрация по програма „Старт на кариерата". Тя предоставя възможност на младежи с висше образование да работят 9 месеца през 2018 г. и да натрупат трудов стаж и професионален опит по придобитата специалност.


До 9 октомври включително в бюрата по труда се приемат документи на младежи на възраст до 29 години, ненавършени до 09.10.2017 г. включително, с висше образование, които желаят да започнат работа в централни институции, министерства, агенции, областни и общински администрации. Условието за участие е тяхното образование и квалификация да съответстват на изискванията на заявените работни места по програмата и да нямат трудов стаж по специалността.

Желаещите могат да подават документи в бюрото по труда, в което са регистрирани като безработни или заети лица. Всеки може да кандидатства едновременно за три работни места, но до две работни места при един работодател по програмата.

Пълният списък на обявените работни места по процедурата, условията и необходимите документи за кандидатстване могат да се намерят на интернет страницата на Агенцията по заетостта: https://www.az.government.bg/pages/programa-start-na-karierata, както и на информационните табла във всички бюра по труда.