Диян Божилов: Добре е за отбора, че имаме по 2 мача на седмица точно преди дербито

Добре е, че играем в цикъл сряда - събота точно преди мача със Суворово, това ще ни помогне да сме в оптимална форма за тази среща, смята старши треньорът на Добруджа.

Диян Божилов: Добре е за отбора, че имаме по 2 мача на седмица точно преди дербито

Няма да съхрянявам никой, никой няма да получи почивка в сряда, заяви наставникът на жълто-зелените Диян Божилов преди гостуването на Калиакра за Купата на аматьорската лига. Отиваме в Каварна да победим и да продължим, категоричен е страши треньорът на Добружда. Ще се опитаме да стигнем колкото може по-напред в турнира, ако можем да победим всички - ще е добре, добави той.



Гостуването за купата в Каварна е точно преди визитата на прекия конкурент за първото място в първенството Суворово. Дербито на шампионата ще бъде петият мач за Добруджа за 2 седмици. Според Диян Божилов това е от полза за отбора. Цикълът от мачове сряда - събота ще ни помогне да сме в оптимална форма за гостуването на Суворово, смята старши треньорът на Добруджа.

Той отбеляза, че Суворово има едно предимство пред добричлии - при тях няма напрежение от задължителна цел първо място и футболистите, които са и предимно опитни, играят много спокойно. Ние нямаме друга алтернатива, освен във всеки мач да излизаме за победа, добави Диян Божилов.