Кино играта на Добрич Онлайн и Кино Икар - отговорите от миналата седмица и новите въпроси

По два билета за филм по избор в Кино Клуб Икар - Добрич тази седмица печелят Станислав Илиев и Цонка Стоянова. Техните имена днес бяха изтеглени в традиционната ни томбола, в която участват всички, дали верни отговори в кино викторината на Добрич Онлайн и Кино Икар.

Кино играта на Добрич Онлайн и Кино Икар - отговорите от миналата седмица и новите въпроси

Ето и какви са верните отговори на въпросите от миналата седмица:

 

1. Коя актриса играе ролята на правния асистент Ерин Брокович в едноименния филм?

 

ОТГОВОР: Джулия Робъртс. С риск да прозвучи пресилено ще кажем, че Хубавата жена няма слаба роля в богатата си кариера. Неслучайно Джулия е най-добре платената актриса в Холивуд. Ролята на Ерин Брокович пък й носи Оскар и Златен глобус за най-добра главна женска роля.

 

2. Кой играе капитан Джак Спароу в поредицата Карибски пирати?

 

ОТГОВОР: Джони Деп. Големият успех на приключенската сага се дължи в много голяма степен именно на таланта на Джони Деп. Новата, четвърта част на "Карибски пирати" може да гледате до четвъртък в Кино Икар Добрич.

 

3. Коя американска тийн комедия превръща актрисата Шанън Елизабет в известен по цял свят секс символ с ролята й на чехкинята Надя, чието гостуване на съученик е гладано онлайн от цялото училище? 

 

ОТГОВОР: Американски пай. И с този въпрос не ви затруднихме. Шанън Елизабет става известна в цял свят като голата чехкиня Надя. Ролята обаче вместо да е трамплин за кариерата й, по-скоро й налага ограничението да я търсят само за подобни персонажи в неангажиращи комедии. За това актрисата и модел Шанън от скоро има ново голямо предизвикателство. Тя се е отдала на покера и тъй като във вените на американката тече и арабска кръв дори е приела да играе за националния отбор по покер на Ливан. Безспорно, никак не им е лесно на картоиграчите да се концентрират на маса с Надя от Американски пай.

 

 НОВИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ТАЗИ СЕДМИЦА:

1. Коя актриса играе ролята на Мери в комедията "Ах, тази Мери"?

2. Кой актьор играе Нео - главния герой в "Матрицата"?

3. В кой филм Пол Нюман и Том Круз са съответно опитен играч на билярд и млад талант в този спорт, които тръгват на обиколка из билярд клубовете в САЩ за да играят и печелят пари?  

 

Очакваме вашите отговори на имейл: info@dobrichonline.com или директно от тук

Желателно е вашето писмо да съдържа освен отговорите на трите въпроса, имената ви и телефон за контакт.

 

Крайният срок за изпращане на отговорите е 3 юли, неделя, включително.

 Двама от отговорилите вярно след жребий ще спечелят по два билета за филм по избор в Кино Икар Добрич.