Мик Джагър и новата му изгора имат 50 години разлика

Мик Джагър отново успя да шокира света - оказа се, че има връзка с 50 години по-млада от него жена - Нур Алфала.

Мик Джагър и новата му изгора имат 50 години разлика

74-годишният фронтмен на легендарната група "Ролинг Стоунс" от известно време има романтични отношения с 22-годишната Нур, която е филмов продуцент. Двамата прекараха романтичен уикенд в столицата на любовта Париж и изглеждат щастливи заедно. Според източници Мик и Нур се срещнали няколко пъти във Франция покрай турнето на бандата, което носи името No Filter. Джагър определено се радва на свободата и ергенския си живот, след като се раздели с бившата си съпруга 31-годишната балерина Мелани Хамрик, която е майка на осмото му дете. Явно чарът на легендарния вокалист все още е неустоим и той продължава с лекота да омайва красавиците, дори и тези, които са много по-млади от него.



Близки на новата звездна двойка споделят, че Мик и Нур си подхождат чудесно, тъй като и двамата са свободни, успели и неустоимо привлекателни. Според тях 22-годишната Алфала е пристигнала в Париж специално, за да прекара време с Джагър. Папараците вече няколко пъти ги засичат заедно и по лицата им личи, че са влюбени, коментират таблоидите.

Двамата прекарват голяма част от свободното си време, наслаждавайки се на компанията си в последния един месец. Според източници Алфала и Джагър се запознали покрай общия им приятел продуцента Брет Ратнър.

И въпреки че Нур е 24 години по-млада от дъщерята на Мик Карис, двамата може би съвсем скоро ще обявят официално връзката си.

Източник: woman.hotnews.bg