И от ЦДГ Звездица протягат ръка на Алекс

ЦДГ № 23 „Звездица“ в Добрич също се включи в благотворителната кампания „Да протегнем на Алекс ръка„. „Екипът на детската градина не може да остане несъпричастен, като си помислим Алекс може да е едно от 180-е деца, които се обучават и възпитават при нас“, сподели директорът Дора Дончева.

Всички малчугани от детското заведение са запознати от педагозите с благотворителната кампания. На родителските табла пред всяка група е поставена информация за инициативата със снимка на Александра и касичка за набиране на средства. Само първата вечер след поставянето на касичките в една от тях бяха събрани 38 лева, сподели Дора Дончева. Екипът на градината вече е закупил и 20 покани за първия благотворителен концерт с участието на Румънеца и Енчев. Набраните средства в подкрепа на Алекс в ЦДГ „Звездица“ ще бъдат отчетени на втория концерт, който вероятно ще е през декември.

333 лева са постъпили до момента по банковата сметка на Александра Маркова. Усилено върви продажбата на покани за концерта на Румънеца и Енчев и талантливи деца от Добрич, който ще е на 29 ноември от 18.30 часа в зала „Добрич“. Организаторите на кампанията призовават добричлии да си закупят покани за концерта и освен да се насладят на изпълненията на любимите си рапъри да помогнат на Алекс.

Банковата сметка на Александра Маркова е:
IBAN сметка: BG29UNCR70001502098286, BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк – клон Добрич