Още качествено българско кино гледаме в Добрич

Екипът на "Подслон" ще представи филма в Добрич.

Още качествено българско кино гледаме в Добрич

Силната година за българските филми продължава. След като вече се насладихме на "Тилт", "Стъпки в пясъка" и "Love.net", от утре (петък) в Кино Икар - Добрич можем да гледаме "Подслон".

 

От 1 до 7 юли прожекциите на "Подслон" ще бъдат в 18.30 и 20.00 часа.

 

Добричкото кино е подготвило още една приятна изненада за киноманите в нашия град. Екипът на "Подслон" ще представи филма в Кино Клуб Икар и ще се срещне с добричлии. Допълнително ще ви информираме за деня и часа на това интересно събитие.

 

"Подслон" е една забавна история, разказана по необикновен начин. Докато са сменяли телевизионните канали, правили са кьопоолу и са обсъждали политиката, родителите на 12-годишния Радо не са забелязали, че синът им е пораснал. Сега те не могат да разберат защо, след като изчезва за два дена, той не се разкайва за кошмара, който им е причинил, а е готов да избяга от къщи с първите срещнати пънкари.

 

От 1 до 7 юли в Кино Икар ще можем да гледаме още седмица и "Карибски пирати: В непознати води" - от 14.00, 16.15 и 21.30 часа.

 

Припомняме ви, че в играта на Добрич Онлайн и Кино Икар всяка седмица двама от вас печелят по два билета за филм по избор.

 

 НОВИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ТАЗИ СЕДМИЦА:

1. Коя актриса играе ролята на Мери в комедията "Ах, тази Мери"?

2. Кой актьор играе Нео - главния герой в "Матрицата"?

3. В кой филм Пол Нюман и Том Круз са съответно опитен играч на билярд и млад талант в този спорт, които тръгват на обиколка из билярд клубовете в САЩ за да играят и печелят пари?  

 

Очакваме вашите отговори на имейл: info@dobrichonline.com или директно от тук

Желателно е вашето писмо да съдържа освен отговорите на трите въпроса, имената ви и телефон за контакт.

 

Крайният срок за изпращане на отговорите е 3 юли, неделя, включително.

 Двама от отговорилите вярно след жребий ще спечелят по два билета за филм по избор в Кино Икар Добрич.