Грейнаха светлините на Коледната елха на Генерал Тошево

С богата празнична програма, изнесена от децата от Център за подкрепа за личностно развитие и Общински младежки съвет в Генерал Тошево, беше спазена традицията за запалването на светлините на Коледната елха в града.

Грейнаха светлините на Коледната елха на Генерал Тошево



Емоционалното събитие беше уважено от кмета на Община Генерал Тошево Валентин Димитров и двамата му заместници – Георги Георгиев и Деян Димитров. Кметският екип и гостите на тържеството с интерес изгледаха музикалната програма и рецитала на стихове от децата преди да грейнат светлините на елхата. Високото 15 метра дърво по традиция беше украсено до сградата на Общинска администрация с много и различни по вид светещи лампи и гирлянди. На върха му пък е поставена голяма звезда.

Заедно с грейването на елхата бяха запалени и светлините на коледната украса в града. Тази година в центъра са монтирани нови греещи орнаменти с коледни мотиви. По площада и главната улица в града вече блестят светлинни и фигурални елементи, както и надпис “Весели Празници”. В атмосферата на коледния дух и вълшебството на предстоящите коледни и новогодишни празници озарена ще бъде и фасадата на сградата на общината.