Вечер на народната музика с Петър Ралчев и приятели

Импресарска агенция М&S се е погрижила за хората, които харесват народната музика и песни. Заповядайте на "Вечер на народната музика с виртуоза на акордеона Петър Ралчев и приятели".

Вечер на народната музика с Петър Ралчев и приятели

Това ще бъде една вечер, достъпна за най-различни хора, обединени от любовта към народния фолклор. Фолклор, който трябва да се запази напред във времето. Всеки, който носи тази любов в сърцето си, допринася за съхранението на българското. 



Заповядайте в ресторант ЕРКА, гр. Добрич на 24.02.2018 г. /събота/ от 20:00 ч., за да се срещнете, поговорите и забавлявате с други хора, които също като вас настръхват, когато чуят звука на акордеона. Вечерта ще е разделена на две части. В първата ще бъде представен концертът на добре познатите музиканти в страната и извън нейните предели. Втората ще бъде танцувална. В нея гостите ще имат възможността да танцуват и да се забавляват. Присъствието е с предварително записване.

За информация и записване тел: 0898 529 051 и 0895 092 400

Организатор: Мая Бърдарова

Музиканти:

Петър Ралчев - Акордеон

Пейо Пеев - Гъдулка и Клавир

Недялко Недялков - Кавал

Ангел Димитров - Китара

Салиф Али - Ударни

Солистки: Ваня Вълкова и Таня Маринова

Със специалното участие на Серджиу Попа – Акордеон

Петър Ралчев е безспорна звезда на съвременната българска и световна музикална сцена. Франсоа Билар и Дидие Русен го включват в книгата си „История на акордеона”, издадена във Франция през 1991 г. По думите му неговият уникален стил е от „виртуозност, мелодичност, богата хармония и импровизация”. Той доразвива богатството от ритми и мелодии в народната ни традиция и създава музика без стилови и жанрови ограничения. Не случайно е сред търсените изпълнители в областта на т. нар. „световна музика”. Доказателство за това са участията му във фестивали и културни форуми по света – САЩ, Канада, и цяла Европа.