Добруджа ще премери сили с отбор от Първа лига

Окончателно стана ясно, че мачът срещу елитния Витоша ще бъде в Албена.

Добруджа ще премери сили с отбор от Първа лига

В четвъртък, 25 януари, Добруджа ще изиграе втория си мач от турнира "Балчик къп". Съперник ще бъде елитният Витоша (Бистрица). Заради лошото време в началото на седмицата, до днес не бе ясно кой терен ще е най-подходящ и къде ще се играе мачът. Окончателно отпада вариантът срещата да е на изкуствения терен в Добрич и остава по програма в Албена. Мачът ще започне в 14.00 часа на трети терен във ваканционното селище.



На старта на "Балчик къп" Добруджа завърши наравно със Суворово - 1:1. Гола за жълто-зелените в първия мач на отбора за годината отбеляза новото попълнение Валентин Сливов. Срещата се игра в Суворово.

В другия мач от първия ден на турнира Витоша победи домакина на надпреварата Черноморец (Балчик) с 2:0. Попаденията отбеляза Григор Долапчиев.

Участници в "Балчик къп" са още лидерът във Втора лига Ботев (Враца) и дубълът на шампиона Лудогорец - също представител на Б група. Срещу тях Добруджа ще играе през следващата седмица. По програма мачовете на отбора на Добрич в турнира са в Албена.