Николай Милков се завръща начело на ръководството на Добруджа

На проведеното снощи заседание на Управителния съвет на футболния клуб той бе избран отново за председател. Николай Милков се завръща начело на ръководството, след оттеглянето от поста на Милен Петков, който бе президент на Добруджа в последните 5 месеца. Бившият национал ще продължи да помага, като остава член на УС.

Николай Милков се завръща начело на ръководството на Добруджа

Заседание на Управителния съвет на футболен клуб Добруджа се проведе снощи. Решено бе броят на членовете му отново да бъде увеличен на 11. За председател бе избран Николай Милков, който вече е заемал поста. Досегашният председател остава в ръководството като член на Управителния съвет. Ново име в УС е Веселин Влайков - собственик на фирма "Агрив". В ръководството вече ще има и представител на родителите на децата от школата - Ганчо Попов. Бившият президент на Добруджа Валентин Василев отново влиза в ръководството на клуба. Останалите членове на УС са общинските съветници Тихомир Маринов и Михаел Игнатов, бизнесмените Николай Николов, Веселин Игнатов, Михаил Михайлов и Спиридон Спиридонов.


Целта през мъжкия отбор е влизане в Б група, заяви за Добрич Онлайн новият председател на Управителния съвет на ФК Добруджа Николай Милков. Другата амбиция на ръководството е да се обърне сериозно внимание на развитието на детско-юношеската школа, където са необходими реформи, смята президентът на жълто-зелените. Очакваме заседанието на спортната комисия към Общински съвет - Добрич на 20-ти февруари, на което тя ще реши каква сума от заложените в бюджета средства за спорт ще получи футболният клуб, добави Николай Милков.