Парагвай в атака: Лариса пак обеща да се съблече при триумф на сънародниците й на Копа Америка

Чаровната и пищна Лариса Рикелме отново влиза в сърцата на футболните фенове – след пикантните си обещания от Мондиал 2010, сега тя се зарича да покаже сластните си голи гънки при триумф на Парагвай на Копа Америка.

Парагвай в атака: Лариса пак обеща да се съблече при триумф на сънародниците й на Копа Америка

Като един от най-силните международни турнири във футбола, Копа Америка се радва на значителен интерес от феновете от целия свят. За съжаление на хората по нашите географски дължини обаче, повечето мачове са в средата на нощта и е трудно цялостното проследяване на атрактивната битка.

Освен красивия футбол, сега имаме още един сериозен повод да обърнем очи към Южна Америка и здраво да стискаме палци на Парагвай, понеже при спечелване на титлата от тима, моделът Лариса Рикелме ще хвърли всичките си дрешки и ще позира за специална еротична фотосесия в центъра на Националния стадион в страната.

Нещо повече - преди да се хвърли гола на тревата, Лариса ще направи един дибидюс-пробег по улиците на столицата на родния си Парагвай. Е, не е много оригинално, като се има предвид, че тя обеща същото и за Мондиала миналата година (и, о Боже, отборът взе, че стигна чак до четвъртфинал!), но пък един чифт подскачащи големи гърди никому не би навредил, така че - приемаме облога.

И все пак - надяваме се госпожица Рикелме да бъде малко по-оригинална в идеите си за подкрепа - не трябва да се забравя, че вече сме я виждали в бразилския „Плейбой", Diario Popular, Paparazzo и един куп сайтове, които публикуват голи красиви жени. Онзи фотос с телефона в гръдния луфт обаче, признаваме, кърти.


 

077bc4e724e1_600