Министър Ангелкова впечатлена от щанда на Каварна на „Ваканция и Спа Експо 2018“

Министър Ангелкова впечатлена от щанда на Каварна на „Ваканция и Спа Експо 2018“
Туроператори, хотелиери и други представители на туристическия бранш от България, Сърбия, Португалия, Испания, Куба, Турция и други държави посетиха щанда на Община Каварна по време на провеждащото се в София международно изложение „Ваканция и СПА Експо”.

Във форума тази година участват повече от 350 фирми и браншови организации и над 40 общини. Министърът на туризма Николина Ангелкова също посети и остана впечатлена от щанда на Каварна и пожела успешен сезон.


Община Каварна се представи на националния щанд на България и рекламира града и региона като атрактивна туристическа дестинация със знаковите природни забележителности, туристически обекти, места за настаняване, атракции и богат културен календар. „Това изложение е изключително полезно за нас – коментира кметът Нина Ставрева. - Участието ни в него през 2016 година даде резултат за сезон 2017, когато отчетохме сериозен ръст на туристите. С участието си Общината цели удължаване на сезона и привличане на повече туристи в Каварна извън летните месеци”. 


Днес и утре изложението е отворено за посещения от граждани.


 


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+